Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról. Ezen adatok tárolásának módját a "Részletek megjelenítése"-re kattintva tudja módosítani. Ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az "OK, bezárás" gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.

Üdvözöljük a SzervizX.hu oldalán!

Szeretné szervize életét megkönnyíteni? Segítünk!
Több éves fejlesztés eredményeként elértük, hogy a szoftverünk segítő kezet nyújtson minden adminisztrációval terhelt szerviz számára. Kérjük tekintse meg miben lehetünk a segítségére:

Nyomonkövethető munkalap és alkatrész mozgás

Rendszerünk rendelkezik egy mindenre kiterjedő tevékenységnaplóval, melynek segítségével szinte minden nyomonkövethető

Tovább

Átlátható szervízműködés, egyszerű ügyfél kezelés

Szeretnénk megkönnyíteni a mindennepi ügymenetét, ezért terveztük szoftverünket egyszerűre, átláthatóra és könnyen kezelhetőre.

Tovább

Gyors és kézreálló keresőrendszer

Keresés az egyik legfontosabb a gyors ügymenet érdekében.

Tovább

Ügyfélszolgálat

Többféle módon is elérhet minket

Tovább

Optimális kis,közepes és nagy szervízek számára is

Szoftverünk 1 fős kis szervíztől kezdve, a 10-15 fős közepes és a 40-50 fős bontóval egybekötött nagyobb szervízeken át mindenki számára ideális választás.

Tovább

Munkalap és raktárkezelés egyaránt

Érjen el mindent egy helyről! Ha az Ön cége bont és javít is, akkor a Szerviz7 Önnek nyújtja a legnagyobb segítséget!

Tovább

Munkalapok kezelése

Munkalapok kezelése egyszerűen, gyorsan és átláthatóan. Piacon egyedülálló keresőnkkel pedig villámgyorsan megtalálja a keresett munkalapot.

Tovább

Találjon meg mindent

Kereshet ügyfélre, munkalapra, sőt még funkcióra is. Ráadásul ahogy gépel, már látja is az aktuális találatokat. Nálunk gyorsabb keresés nincs a piacon!

Tovább

Bárhonnan elérhető

A rendszerünket nem kell telepítenie, ráadásul bárhonnan, bármilyen eszközről (számítógép, telefon, tablet) elérhető akkor is ha távol van szervízétől.

Tovább

Mindenben segít Önnek!

Számlázás, ügyfélkezelés, munkalapok, saját weboldal és webshop, műszaki vizsga, raktárkezelés, kassza kezelés, statisztikák, alkatrészek, szerelők munkaóra statisztikái. Csak egy kis ízelítő rendszerünk tudásáról.

Tovább

Digitális szervízkönyv ügyfeleinek

A program ügyfele számára egy digitális szervízkönyvet hoz létre, amibe csak szervíz tud beleírni, amit ügyfele megoszthat autóeladáskor, így Ön ügyfele autójának értékét növelheti a szervíz7-el!

Tovább

Webshop ajándékba

Ha Ön autóbontó is, akkor a temérdek extra funckión (minimum készlet, bontott autó alkatrészeinek nyomonkövetése, alkatrész eladás+számla) felül még egy webshop is jár Önnek, hogy weboldalán könnyen eladhassa alkatrészeit.

Tovább

Lesz weboldala is!

Minden ügyfelünknek jár egy szabadon szerkeszthető weboldal is, amit mindenféle programozói tudás nélkül egyszerűen tud akár Ön is szerkeszteni. Jól érthető és mindenre kiterjedő leírásunknak köszönhetően mindenki elboldogul a használatával!

Tovább

Felkészült még több ügyfélre?

Rendszerünk képes Önnek új ügyfeleket hozni, az automatikusan létrehozott weboldalán keresztül. Ráadásul úgy, hogy Önnek ehhez semmit sem kell tennie! Hogyan?

Tovább

Számlakészítés egyszerűen

Rendszerünkön keresztül már több százmillió Ft értékben állítottak ki számlát 100%-ban NAV kompatibilis számlát. A rendszer képes munkalapról vagy alkatrészeladásról egy kattintással számlát kiállítani.

Tovább

Jósolni is tudunk

A bevitt kilométeróraállásokból, a rendszer képes meghatározni a beépített alkatrész következő cseréjének időpontját, vagy a következő olajcsere időpontját.

Tovább

Folyamatos újítások

Rendszerünk 2 havonta kap új funkciókat az Önök igényei és visszajelzései alapján, így Ön egyre jobb és könnyebben használható rendszert kap!

Tovább

Önök kérték

Egyedi igényeket és fejlesztési kéréseket is kiszolgálunk. Ha szeretne olyan funkciót ami eddig nem szerepel a szervíz7 képességei között csak vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tovább

Gyors használat akár egér nélkül

Rendszerünk kialakításánál kifejezetten odafigyeltünk, hogy akár egér használatát mellőzve is használható maradjon.

Tovább

Automatikus mentés a háttérben

Rossz helyre kattintott és kezdhette előlről a munkát? Vagy elment az áram miközben dolgozott? Ilyenkor jön jól az automatikus mentés.

Tovább
Bejelentkezés a Szervizprogramba
Online szervizkönyv elérése

Rólunk

3 év tapasztalat:
Több mint 3 éve foglalkozunk online szervizprogrammal. Kezdetben mindössze munkalapok és ügyfelek kezelésére volt alkalmas programunk, mostanra pedig számlázás, web megjelenés, webshop, kényelmes ügyfélkezelés is elérhetővé vált. Az évek során együtt dolgoztunk 1 fős garázs szerviz és 45 fős nagyszervizekkel is. Szoftverünket úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára megfelelő legyen. Természetesen az együtt töltött évek alatt rengeteg visszajelzést kaptuk, amelyekre kifejezetten gyorsan reagáltunk.
Autószervizek mellett autóbontók számára is kínáljuk szoftverünket.

Szoftverünkről

Néhány adat programunkról:

  • Naponta több száz munkalap készül rendszerünkben
  • Havonta több száz millió forintnyi számla készül rendszerünket használva
  • Több száz ügyfélnek készült már digitális szervizkönyv rendszerünkben
  • Egy munkanap rendszerünket átlagosan 8,3 órán keresztül használják
  • Egy 2000 munkalapot kitöltő szerviz számára átlagosan napi 40-70 érdeklődőt szállítunk weboldalára (forrás: Google Analytics)
  • Bontóink 100%-a használja az ajándék webshopot
  • Ügyfeleink 85%-a használja és ajánlja ügyfelének a digitális szervizkönyvet