1 év alatt 700 fejlesztés!

Ma 1 éve, hogy elindult a feladatkezelőnk, ami jelentősen gyorsította a fejlesztéseinket. Kevesebb adminisztráció miatt több időnk van arra amihez igazán értünk, így tudott meglenni 1 év alatt a 700 db átadott fejlesztés. Az 1 év alatt átadott fejlesztések számában egyik konkurensünk sem tud 100 fölött teljesíteni! Feladatkezelőnk születésnapják természetesen ismét egy frissítéssel ünnepeljük, ami 5 fejlesztést tartalmaz.

SzervizX és Calmira v8.2.5-ös verziójának újításai az előző verzióhoz képest:

  • Új beállítási lehetőség a Beállítások menüpontban: Munkacsoportok, amivel beállíthatóak a munkacsoportok, amelyek leírással és színnel láthatóak el. Később ezt a munkalapon is lehet alkalmazni.
  • A NAV alapú bevételezésnél a rendszer automatikusan eldönti, hogy bevételi vagy kiadási bizonylatot csináljon a Pénztárbizonylat gombra kattintva
  • A pénztárgép műveletnél is egy gombnyomással elérhető a NAV alapú bevételezés
  • A munkalap beállításokban megadható, hogy 0-ás (vagy minuszos) tételekt is mutasson a rendszer raktári alkatrész hozzáadásakor
  • Információ a jogkörökről a felhasználók menedzselésekor


Rendszerünk felépítésének köszönhetően, a felsorolt újításokat minden ügyfelünk azonnal megkapja, ráadásul ehhez az ügyfeleinknek semmit sem kell telepítenie, minden automatikusan történik. A frissítésről a rendszer a szervizprogramon belül is értesíti felhasználóit. A SzervizX.hu egy webes rendszer, amely folyamatosan fejlődik, ennek köszönhetően telepítés nélkül elérhető bármely számítógépről.